Privacybeleid

Laatst bijgewerkt op 05/03/2024

 

1. Algemeen

Dit privacybeleid beschrijft hoe STITCHFORYOU, hierna aangeduid als "wij" of "ons", de persoonlijke gegevens van onze klanten verzamelt, gebruikt, bewaart en beschermt. Wij streven ernaar om uw privacy te waarborgen en uw persoonlijke informatie te beschermen in overeenstemming met de geldende wetgeving inzake gegevensbescherming.

 

2. Verzameling van persoonlijke gegevens

Wij verzamelen persoonlijke gegevens rechtstreeks van u wanneer u gebruikmaakt van onze diensten of wanneer u contact met ons opneemt via onze website, e-mail of telefonisch. De verzamelde gegevens kunnen onder meer uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en betalingsinformatie omvatten.

 

3. Gebruik van persoonlijke gegevens

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden:

  • Het verwerken van uw bestellingen en het leveren van onze producten en diensten;

  • Het beantwoorden van uw vragen en het verstrekken van klantenservice;

  • Het verbeteren van onze producten, diensten en website;

  • Het uitvoeren van marketingactiviteiten, mits u hiervoor toestemming hebt gegeven.

 

4. Delen van persoonlijke gegevens

Wij delen uw persoonlijke gegevens alleen met derden wanneer dit nodig is voor het leveren van onze producten en diensten, zoals bijvoorbeeld met verzendpartners. Wij verkopen, verhuren of verhandelen uw persoonlijke gegevens niet aan derden voor marketingdoeleinden.

 

5. Bewaring van persoonlijke gegevens

Wij bewaren uw persoonlijke gegevens alleen zo lang als nodig is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. Na deze periode zullen wij uw gegevens veilig verwijderen of anonimiseren.

 

6. Beveiliging van persoonlijke gegevens

Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, verlies, misbruik of diefstal. Wij gebruiken bijvoorbeeld versleutelingstechnologieën en beperken de toegang tot uw gegevens tot geautoriseerd personeel dat deze informatie nodig heeft om hun taken uit te voeren.

 

7. Uw rechten

U heeft het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren, te beperken of te verwijderen. U kunt ook bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens voor marketingdoeleinden of uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens intrekken. Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens als u van deze rechten gebruik wilt maken.

8. Wijzigingen in ons privacybeleid

Wij kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen om te voldoen aan nieuwe wettelijke vereisten of om onze privacypraktijken aan te passen. Eventuele wijzigingen in ons privacybeleid zullen op deze pagina worden gepubliceerd en de datum van de laatste herziening bovenaan de pagina worden bijgewerkt.

 

9. Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over ons privacybeleid of de verwerking van uw persoonlijke gegevens, neem dan contact met ons op via info@stitchforyou.be

 

Incl. BTW, exclusief verzendkosten